(599-9) 841-5555

vandinebeheer

Search More

Vandine Beheer

Beheer van een leegstaande woning of uw wagenpark.

Onze oplossingen voor specifieke vastgoedeigenaren zijn samengesteld uit verschillende diensten. Deze bieden wij apart aan zodat wij voor elke opdracht een oplossing op maat kunnen creëren.

Vandine Beheer heeft ook voor ú een passende oplossing:

  • van tijdelijke verhuur of huur tot de constructie van uw nieuwe eigen woning of appartementencomplex;
  • bemiddeling bij verkoop van uw woning;
  • beheer van uw woonhuis, vakantiehuis of studentenhuis;
  • beheer van uw wagenpark (of scooterpark);

Bij ons vindt u ook álle ingrediënten voor een succesvol bouwproject. Veel ervaring, actuele kennis en een breed scala aan produkten en diensten. En bovenal: passie en betrokkenheid.

Vandine Beheer kan als hoofdaannemer uw complete opdracht naar wens uitvoeren. Ook in bouwteamverband kunnen wij u in elk stadium van het bouwproces begeleiden naar optimale kwaliteit binnen uw budget. Uiteraard staan wij ook open voor andere samenwerkingsvormen. Als bouwkwaliteit, haalbaarheid en resultaat maar voorop staan.

Vandine Beheer ontwikkelt risicodragend projecten, zowel zelfstandig als in samenwerkingsverbanden. Dit kunnen gebiedsontwikkelingen zijn, maar ook woningbouw- of utiliteitsbouwprojecten. Daarnaast creëren wij oplossingen voor vragen uit de markt, zoals duurzame woningen, speciale woonvormen en zeer kostenefficiënte rijwoningen en tweekappers met toch een rijke uitstraling.

Laat ons zorgen voor uw eigendom en neem vrijblijvend contact met ons op via:

Wij staan voor u klaar van maandag tot en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur, en van 15.00 en 18.00 uur (conform afspraak)(vrijdag na middag is ons kantoor gesloten).

(20 December -10 Januari is onze bouwvakantie)

Copyright © 2017, Vandine Beheer website | by Vandine